Vår historia

I mer än 30 år har MIM Construction AB arbetat med funktionell design och tillverkning av säkerhetsprodukter för den moderna bilindustrin. Med dokumentation från hundratals krocktester och i nära samarbete med de stora biltillverkarna har säkra produkter utvecklats och förvandlats till kunskap. Med varumärket MIMsafe är vi idag den ledande tillverkaren av krocktestade hundburar över hela världen.

Sedan 1986

Säkerhet framför allt

För oss går säkerhet alltid först, både för människor och husdjur. Därför är våra produkter krocktestade och användarvänliga.

KÄRNVÄRDEN

Vi ska vara ledande inom trygga och krocktestade lösningar vid transport av last och husdjur i bil.

Innovation

Vi är inte rädda för att gå nya vägar eller tänka utanför boxen. Därför kännetecknas våra produkter av nytänkande och smarta lösningar utan att kompromissa säkerheten. Vi tror att allting kan förbättras och tittar alltid framåt, därför utvecklar vi ständigt våra produkter, och vi gör det för din säkerhet.

Säkerhet

För oss går säkerheten alltid först. Vi har omfattande kunskap om fordon och krockskydd. Därför vet vi att våra produkter fungerar på ett förutbestämt sätt om olyckan trots allt skulle vara framme.

Trygghet

Att välja MIMsafe är ett tryggt val. Vi har redan tänkt på alla som färdas i bilen, förare, passagerare och den som betyder allra mest för dig. Vi har räknat ut alla möjliga scenario och resultatet är säkra produkter för dig och din familj.