Skip to main content
Nyheter

Besök oss på Sweden International Horse Show

Team MIMsafe

Den 24 – 27 november finns vi på plats på Sweden International Horse Show (SIHS) i Friends Arena i monter ”O:08” där vi presenterar hela MIMsafe’s krocksäkra produktprogram. Kom in till vår monter och ta del av vår kampanjkod med fantastiskt fina mässerbjudanden under helgen!

I vår monter har du möjlighet att klämma och känna på våra produkter live och inte nog med det. Här finns dessutom vår alldeles nya och unikt krocksäkra skidbox MIMsafe Carrier live!

Läs hela artikeln och hitta rabattkoden även om du inte är på plats på mässan.

Carrier - Världens säkraste takbox

Vi presenterar en världsnyhet i vår praktiska och snygga skidbox Carrier L. Med takbox-systemet MIMsafe Carrier har vi satt en helt ny standard för säker last på biltaket.  Takboxen finns i två olika storlekar.

Bagagebox

Den mindre bagageboxen MIMSafe Carrier S underlättar vardagen genom att man kan få undan bagage inuti bilen för en säker och mer bekväm resa. Denna lite mindre takbox kan med fördel sitta kvar på taket större delen av året för att ge dig frihet att packa det du behöver och kanske lite till.

Lastvolymen är 280 liter vilket kommer väl till pass om man ska på långresa och till exempel redan har en VarioCage hundbur i bagageutrymmet.

Skidbox

I den större skidboxen MIMsafe Carrier L kan du såklart packa familjens skidor och övrig vinterutrustning när det bär i väg på vintersemester, eller annat som behövs för ert sommaräventyr.
Carrier L har 380 liter lastvolym och plats för fullängds skidor upp till 220 cm.

När en trygg resa betyder allt

Alla MIMSafe-produkter genomsyras av våra ledord innovation, säkerhet, trygghet. Alla i och utanför bilen ska känna sig trygga och säkra när våra produkter används.

Säkra hundburar för alla behov

MIMsafe VarioCage är den säkraste hundburen för transport av en eller flera hundar i bagageutrymmet på kombi, kombikupé, SUV och MPV. VarioCage finns i 18 modeller för att passa så många bilmodeller som möjligt.
MIMsafe Care2 är en krocktestad hundbur som placeras i framsätet eller baksätet och säkras med det vanliga bilbältet. Care2 krocktestas enligt samma höga krav som bilbarnstolar vilket gör den lika säker för ditt husdjur som för övriga passagerare i bilen.
MIMsafe MultiCage är den stora hundburen som används om du har en större bil t.ex. minibuss, varubil eller annan med plant lastgolv och lastöglor.

Universal hundgrindar och lastgaller

MIMsafe VarioGate är universal hundgrinden som är alternativet där inte VarioCage fungerar eller du behöver utnyttja hela volymen i bagageutrymmet till en större hund eller annan last. Till VarioGate finns tillbehöret MIMsafe VarioDivider när du behöver dela utrymmet i två delar.
MIMsafe VarioBarrier är en serie universal lastgaller som passar de allra flesta på marknaden förekommande bilar. VarioBarrier lastnät krocktestas enligt samma standard som modellanpassade säkerhetsnät och annan lastsäkringsutrustning i fordon.

Visste du att...

…våra produkter finns på tävlingsbanan denna helg?

MIMclip by MIMsafe

– Impact Technology –

MIMclip heter vårt säkerhetssystem som används vid eventets inomhusfälttävlan Agria Top 10 Indoor Eventing. MIMclip gör ”fasta” fälttävlanshinder rivningsbara och minskar risken för allvarliga skador i samband med så kallade rotationsfall där ryttaren riskerar att hamna under sin häst.

Se klasserna i Agria Top 10 Indoor Eventing
Torsdag 18:00
Söndag 20:00

Citat från arrangören:
”Söndagskvällen blir en riktig höjdpunkt för den hoppintresserade publiken. Då avgörs veckans största internationella hoppklass – Sweden H&M Grand Prix. Dessutom kommer fälttävlansryttarna in på arenan och bjuder på fart och spänning i SIHS Indoor Eventing.” 

Bilbur MIM safe VarioCage med nöjd hund i en Skoda Superb

Vi ses på Sweden International Horse Show!

Hälsar MIMsafe-Teamet

P.s för dig som läst hela artikeln och inte hittat rabattkoden så är ett tips att leta i bildspelen. D.s.

sv_SESvenska