Skip to main content
Nyheter

Care2 kampanj

By 2022-09-30No Comments

Alice med rosa Care2, Metizo-kudde och rosa skålar

För andra året engagerar vi oss i arbetet mot cancern genom att vara Cancerfondens rosa företagsvän 2022.

Du har säkert som många andra, på ett eller annat sätt, kommit i kontakt med någon som drabbats av cancer. Vi på MIMsafe är inget undantag. Även vi har arbetskamrater som drabbats. Därför känns det självklart för oss att vara med även i årets kampanj mot cancern.
Förutom ett större bidrag till Cancerfonden gör vi också vår egen kampanj. Vi packar ett paket med trevliga tillbehör tillsammans med vår populära Care2-bur som är för våra allra minsta pälsklingar. I detta paket hittar ni supersköna ”Cushion”, en svensk handsydd kudde från Metizo som du enkelt gör ren i tvättmaskinen. Dessutom packar vi ner två gulliga rosa skålar från Ozami.

Vår Care2 är en bur för mindre hundar och katter som väger upp till fem respektive nio kilo. Denna smarta hundbur fästs i valfritt säte i bilen med hjälp av säkerhetsbältet. Buren har två dörrar och placeras så man kommer åt båda dörrarna eller bara den ena. Du har kontroll på ditt sällskap på hela resan. Supersmidigt!

Care2-buren är krocktestad precis som alla våra produkter, det vill säga i 50 km/h, så du transporterar din pälskling på allra säkraste sätt. Burens plastdelar är av ett splitterfritt material som hindrar att ditt djur skadas vid en krock. Buren är även utrustad med en termometer.

Text:
Lars Sergård
Marknads- & kommunikationsansvarig
MIMsafe
[email protected]
+46 (0)10 55 00 452

sv_SESvenska