Skip to main content
Nyheter

Tuija Päivinen – ny MIMsafe-ambassadör

By 2021-06-28No Comments

Tuija Päivinen

Vi hälsar den rutinerade hundföraren Tuija Päivinen från Lidköping välkommen i gänget som ambassadör för MIMsafe!

– Jag känner mig oerhört hedrad över att få tillhöra denna skara duktiga ambassadörer. Valet att bli just MIMsafe-ambassadör var för egen del ett lätt val när jag fick frågan.

Jag hade tidigare en bur för mina hundar som kändes alldeles för stor. En av mina tidigare hundar avled av invärtes skador efter att ha varit med om en seriekrock. Om det berodde på att buren var för stor eller att burens konstruktion inte håll måttet vet jag inte.

Så med MIMsafes oberoende krocktester och hur produkterna är utvecklade är i mina ögon de krav jag själv ställer på kvalitet. Ytterst handlar det ju om att rädda liv, både hundens och passagerarnas. säger Tuija.

Tuija är en mycket rutinerad hundförare.

– Jag började redan med eftersök som 15-åring i Finland där jag kommer ifrån. Så nog har jag en viss vana, säger Tuija med glimten i ögat.

Tuija som ständigt har sina två fantastiska schäfrar i släptåg, Torneryd Oden och Eranthis Dilaila. Uppdrag får hon mest i Sverige men även utomlands.

Tuijas VW Caddy är nu utrustad med ett säkerhetsnät, en Variocage dubbelbur samt en Multicage som hon ska köra valpar i.

Text:
Lars Sergård
Marknads- & kommunikationsansvarig
MIMsafe
[email protected]
+46 (0) 708-64 14 76

sv_SESvenska