Skip to main content
Nyheter

MyDog 2023

By 2022-12-31januari 3rd, 2023No Comments

MyDOG är Nordens största hundevenemang. Ett paradis för hundägare, hundälskare och alla som vill lära sig mer om hundar. Vi på MIMsafe är självklart på plats den 5-8 januari så passa på att träffa oss i monter B02:24. Välkommen in i hundens värld, köp din biljett på mydog.se

Som ledande tillverkare av krocksäkra hundburar ska det bli extra kul att få träffa både nya och gamla kunder på Nordens största hundevenemang. För oss är varje liv värt att rädda och nu har du chans att träffa våra kunniga medarbetare och lära mer om varför krocksäkra hundburar är så viktigt för oss.

Krocktestade hundburar för alla behov

I år visar vi upp fler modeller av vår välkända VARIOCAGE. Den justerbara hundburen som låter dig utnyttja hela ditt bagage. Variocage är den enda handburen på marknaden som har en inbyggd deformationszon och den finns där av en anledning. Enligt statistik är den vanligaste krocken där passagerare tvingas uppsöka läkarvård en påkörning bakifrån. Kom till oss på mässan så berättar vi mer om varför Variocage gör resan trygg för dig, din hund och dina medresenärer.

Självklart har vi med våra andra burar också. Sen lilla men säkra CARE2-buren för bilsätet och den mer funktionella transportburen MULTICAGE för dig som behöver transportera flera hundar samtidigt.

Carrier - Världens säkraste takbox

Precis innan jul lanserade vi även en helt ny säker skidbox CARRIER L. En takbox med massor av intressanta funktioner så som öppning från två håll, inbyggd belysning och vårt krocksäkerhetssystem TEAS The Energy Absorbing System som finns där för dig och dina medtrafikanters säkerhet.

Träffa våra ambassadörer på MyDog

För oss är förståelsen för hur ett hundliv ska vara viktigt därför har vi idag ett brett ambassadörsprogram som hjälper oss och ger oss värdefull kunskap, i år kommer flera av dessa att vara med i vår monter och berätta vad det är dom gör!

Vi samarbetar med Hunden I Centrum

Visste du förresten att vi är med och stöttar Hunden I Centrum?

Hunden I Centrum är ett hjärteprojekt grundat av Anders Bagge och Johanna Lind Bagge. Vi jobbar för att öka hundens status i samhället. Vi gör detta genom att erbjuda gratis utbildning till hundägare och hundintresserade i Sverige via våra sociala kanaler. Vårt mål är att alla hundar i Sverige ska få all kärlek och trygghet de behöver samt den etiska förståelsen för hur ett hundliv ska vara.

Anders och Johanna kommer tillsammans med flera av våra andra ambassadörer att medverka i vår monter under både fredag och lördag, se separat program eller besök vår monter för att se vårt program.

Rallylydnad – En rolig aktivitet tillsammans med din hund.

Att utvecklas tillsammans som ett team är det bästa som finns. Genom olika typer av aktivering och teambyggande övningar så får du en lyckligare hund. Rallylydnad är en aktivering som Alma Ohlin fastande för, för några år sedan. I år gjorde hon sin SM premiär med en 8’de plats totalt av 100 starter, nu satsar hon på nästa år och hoppas att ha lika kul igen!

På MyDog kommer Alma till oss och berättar om hur hennes tankar kring hundträning går och vad rallylydnad egentligen innebär, ta chansen lyssna, lär och ställ frågor och vem vet kanske just du får upp ögonen för något nytt och spännande tillsammans med din hund.

Oden och Dilaila är Tuijas arbetskamrater

Att ha hunden som arbetsredskap det är Tuija Päivinen’s vardag, hon är en mycket rutinerad hundförare som tar sig tid och berätta om det arbete hon gör med att hjälpa till med bland annat eftersök när någon gått vilse eller försvunnit. Med schäferhundarna Torneryd Oden och Eranthis Dilaila är hon alltid på språng med uppdrag i både Sverige och utomlands.

Kom och besök oss alla i vår monter på MyDog 2023!

Hälsar MIMsafe-Teamet

sv_SESvenska