Skip to main content
Nyheter

Möt oss på OSLO Dog Show 15 – 17 september 2023

By 2023-09-13No Comments

Till helgen är det dags för andra utgåvan av Oslo Dog Show, ta med familj, vänner, hund och ett glatt humör och gör ett besök hos oss på MIMsafe Europas största tillverkare av krocktestade, krocksäkra hundburar för bilen.

I år finns vi som vanligt tillsammans med vår samarbetspartner VENG NORGE AS i HALL E (E02:18).

Det är ingen slump att vi på MIMsafe blivit världsledande inom säkra hundtransporter där djur, last och människor reser tillsammans. I mer än 35år har säkerhet och användarvänlighet varit företagets ledstjärnor och vi brinner för en sak, att rädda liv! Att välja oss ska alltid vara ett tryggt val.

Varmt välkommen till vår monter för att ta reda på mer om varför du ska välja MIMsafe vid nästa köp av transportbur till din hund!

På mässan finns förutom vår storsäljare VarioCage med inbygg deformationszon och teleskopisk inställning av djupet som maximerar utrymmet till din hund även vår lilla Care2 som du placerar i bilens passagerarsäte och enkelt fäster med bilens säkerhetsbälte.

Till dig med en större transportbil har vi utvecklat buren MultiCage som är avsedd att stå innanför bilens deformationszoner, buren är staplingsbar både på höjd och bred och är vår lösning till dig med många hundar som ändå vill resa säkert.

Behöver du frigöra utrymme och flytta last från bagageutrymmet i din bil kan vi rekommendera MIMsafe Carrier takboxen som satt en helt ny standard för säker last på biltaket.

Våra takboxar finns i två olika storlekar 160cm och 224cm med gott om utrymme för hösten äventyr. Vill du kombinera last och skidsemester så rekommenderar vi vår större takbox med gott om plats för familjens skidor och övrig vinterutrustning.

Vi ses på Oslo Dog Show!

Hälsar,
MIMsafe teamet

sv_SESvenska