Skip to main content
Nyheter

MIMsafes kunder visar vägen

By 2020-04-03december 11th, 2020No Comments

Shuyuan Xiao och Kristina Johansson

Delta i enkäten här, tack!

Vi på MIMsafe vill bli ännu bättre på att möta våra kunders behov och göra det enklare att hitta var man köper MIMsafes världskända krocktestade hundburar.

Sedan en tid ligger det en enkät på webben där våra kunder generöst bland annat delar med sig om var och hur de fått tag på sina burar från MIMsafe. Hittills har ett 60-tal hundägare svarat och vi hoppas på fler, många fler. Allt för att göra oss på MIMsafe bättre på att ta tillvara våra kunders önskemål.

– Marknaden är tuff, men vi vill med våra krocktestade burar, fortsätta vara världsledande. Så fort vi ser saker vi kan förbättra så gör vi det. Vi vill ju att våra kunder ska känna att de köpt som vi ser det, den säkraste buren på marknaden, säger MIMsafes vd, Gert Olofsson.

MIMsafes säljare, Kristina Johansson som ansvarar för den nordiska marknaden och Shuyuan Xiao som arbetar globalt, berättar vidare.

– Det är avgörande att vi får hundägarna att förstå att vi arbetar med säkerhetslösningar i fokus. Det är det vi vill att varumärket MIMsafe ska stå för. En säker bur både för hunden och passagerna i bilen.

Våra burar har ju krocktestats av världsledande experter på området.

Här några fakta från enkäten.
* Nästan 70 procent av de som köper en bur från MIMsafe är kvinnor.
* 40 procent är ägare av en hund. Lika många har två.
* Drygt 70 procent av de som köper hundbur från MIMsafe gör det i en djuraffär.
* Drygt 60 procent hittar MIMsafes burar genom att surfa på nätet.
* De allra flesta får upp ögonen för MIMsafes burar genom släkt och (hund)vänner.

Den stora vinnaren i MIMsafes sortiment är buren VarioCage som köpts av nästan 90 procent av de som hittills svarat i enkäten.

En slutsats vi kan dra från enkäten så här långt, är hur viktigt det är för våra kunder att få se, känna och kunna ställa frågor till en kunnig säljare. MIMsafes burar hittar du hos de flesta djurbutiker och bilåterförsäljare.

Vi vill som sagt, gärna att fler av er deltar i vår enkät.  Allt för att vi på MIMsafe ska bli ännu bättre på att ta tillvara på era önskemål.

Text:
Lars Sergård
Marknads- & kommunikationsansvarig
MIMsafe
[email protected]
+46 (0) 708-64 14 76

sv_SESvenska