Skip to main content
Nyheter

MIMsafes ambassadör #9 – Anna, med jakt i blodet

By 2020-06-29No Comments

Anna och Johan

Anna Fors Ward driver tillsammans med sin make Johan Ward, ForsWards Hund & Jakt i Jämtland. Nu är hon också MIMsafe-ambassadör.

-Jo, jag har jagat sen barnsben, så att det till slut blev den verksamheten vi har i dag har väl fallit sig tämligen naturlig, berättar Anna.

Nu är hon även MIMsafe-ambassadör. MIMsafe är dock ett välkänt varumärke för Anna.

– Jag har använt en VarioCage dubbelbur för mina jakthundar sedan en tid tillbaka. Det är även glädjande att se att många av våra kursdeltagare har förstått vikten av krocksäkra burar. Det är bara att kika in i deras bagageutrymmen för att bli varse. Det är roligt, tycker Anna.

Hon använder också sin MIMsafe-bur i sin kursverksamhet när hon pratar om hundens säkerhet i bilen.

– Det kan säkert kännas svårt för många att ta till sig ord som deformationszoner, men när man väl fått människor att förstå vad det innebär blir det som en aha-upplevelse och därmed en självklarhet. Så nästa gång de köper bur finns förhoppningsvis tanken på deformationszoner med och en MIMsafe-bur hamnar i bilen.

Annas liv präglas alltså av hundar i princip dygnet runt. På ForsWards Hund & Jakt kan du ta jägarexamen, gå olika utbildningar inom hund. Allt från valpkurs, inlärnings- och ledarskapskurs, fågelhundskurser och eftersök. Eller varför inte köpa en hund från kenneln?

Vi hälsar Anna varmt välkommen som vår nionde MIMsafe-ambassadör och önskar henne lycka till!

Text:
Lars Sergård
Marknads- & kommunikationsansvarig
MIMsafe
[email protected]
+46 (0) 708-64 14 76

sv_SESvenska