Skip to main content
Nyheter

MIMsafe presenterar stolt fyra nya ambassadörer

By 2020-05-26juni 29th, 2020No Comments

Josefin Berglind

Zonja Ottosson

Felicia Nilsson

Tomas Sandström

En djurskötare, två hunduppfödare och en jägare som dessutom även han är uppfödare. Där har ni våra fyra nya MIMsafe-ambassadörer.

Josefin Berglind bor i Eskilstuna och jobbar som djurskötare på Evidensias specialistdjursjukhus i Strömsholm. Josefins stora intresse är hennes tre hundar av rasen Shetland Sheepdog, Tindra, Berta och Vinna.

Zonja Ottosson bor på en fårgård och driver Hexgårdens kennel strax utanför Trollhättan där hon föder upp Bordercollies. Hon bedriver dessutom lammproduktion där hundarna hjälper till. Zonja är också med i landslaget i vallning ”på fritiden” som hon uttrycker det. 2021 är det dags för VM i England.

Felicia Nilsson är vår nordligaste ambassadör, Gällivarebo som hon är. Förutom sitt yrkesverksamma liv som rampare och flygplatsbrandman, är det uppfödning av den tuffa lilla rasen Russkiy Toy på hennes kennel Lucky Line’s som gäller.

Tomas Sandström från Hörnö strax utanför Umeå är vårt senaste tillskott. Jägaren som sedan länge använt MIMsafes hundburar och som inte accepterar någon annan burtillverkare. Något som är lätt att förstå efter den våldsamma kollision han var med om för några år sedan. Läs gärna separat artikel om Tomas olycka som började med att han körde på en älg och som slutade att bilen körde ner i diket och frontalkrockade med ett träd. Hundarna som satt i en VarioCage dubbelbur, klarade sig helt oskadda.

Vi på MIMsafe är oerhört stolta över våra nya ambassadörer och önskar dem lycka till!

Text:
Lars Sergård
Marknads- & kommunikationsansvarig
MIMsafe
[email protected]
+46 (0) 708-64 14 76

sv_SESvenska