Skip to main content
News

MIMsafe på SM-veckan i Skövde 2023

SM-veckan i Skövde den 31 januari till 5 februari bjuder inte bara på avgörande idrottsögonblick och nervpirrande tävlingsmoment. Det blir både en riktig SM-fest i centrum med musik, mat, liveframträdanden, prisceremonier och kulturaktiviteter och Mötesplats SM-veckan med intressanta föreläsare och gäster inom idrottens områden.

Vi på MIMsafe är så klart på plats i Billingenbackens utställningsområde och presenterar vår helt nya skidbox Carrier L en rymlig, praktisk och säker skidbox för reseäventyr året om. Ta chansen och träffa våra säljare på plats och bekanta dig med våra produkter, vem vet kanske blir det rent av en uppdatering på taket till årets skidsäsong!

Parallellslalom

Parallellslalom är en av sex grenar som klassas som alpin skidsport. Parallellslalom påminner om vanlig slalom med skillnaden att tävlingsbacken består av två likadana banor som går parallellt med varandra, och att två åkare tävlar samtidigt, sida vid sida. Vinnarna i både dam- och herrklassen kommer att resa från Skövde med en världsnyhet på taket tillsammans med vinnarbilarna från Lindströms Bil i Skövde.

MIMsafe Carrier L Skidbox i vinterlandskap

MIMsafe Carrier - En helt unik skidbox

Det som gör MIMsafe Carrier unik är vårt snillrika och patenterade TEAS-system, The Energy Absorbing System. En teknik som hjälper till att fånga upp de krafter som uppstår vid en kollision. Enkelt utryckt skulle man kunna säga att systemet gör krocken ”mjukare”.
Liksom våra transportburar klarar Carrier krockkrafter upp till hela 26g. Dessa påfrestningar finns det ingen annan takboxtillverkare som klarar i dag.

MIMsafe Carrier takboxar har dubbelsidiga skal för ökad stabilitet. Det känner du både i själva handhavandet och under tiden du kör. Det känns rakt igenom att de är en premiumtakbox. Självklart är den öppningsbar från båda sidor. Integrerad belysning som tänds när boxen öppnas, tvättbar matta och kraftiga lastöglor för enkel fastspänning och dessutom låsbar så att du vet att bagaget är i tryggt förvar när du behöver ta en paus på din resa eller lämnar takboxen lastad över natten. Låsen är utrustade med gummiskydd för att undvika smuts, väta och isbildning.

Hundburar - När en trygg resa betyder allt

I vårt produktprogram finns förutom våra takboxar även marknadens absolut säkraste hundburar. MIMsafes hundbur VarioCage är vår mest sålda produkt och är krocktestad i alla riktningar och klarar kollisioner från alla håll; framifrån, bakifrån, från sidan och vid en roll-over och är dessutom ställbar i djupled och har en inbyggd deformationszon, vilket betyder att även passagerarna i baksätet sitter säkert och slipper att få burdelar i nacke och rygg vid en krock.

Passa på att utnyttja vårt SM-specialerbjudande!

För att fira alla SM-deltagares fina insatser under veckan lämnar vi 15% rabatt på våra takboxar. Ange rabattkoden ”SMTakbox2023” i vår webbutik för att aktivera rabatten. Giltig t.o.m. 2023-02-07.

Hoppas vi ses i Skövde på lördag!

/MIMsafe-Teamet

en_GBEnglish (UK)