Skip to main content
News

Diana Bergström ny Ambassadör för MIMsafe

Diana och Macie på startlinjen till VM i Ruinsök

Diana och Macie startar VM i ruinsök.

Jag heter Diana och har en liten flock av Border collies och en Chihuahua. Min Border collie som jag tävlar mest med heter Thelook Surprise Macie! Tillsammans är vi utbildade till certifierat räddningshundsekipage. 

Det innebär att vi är med i styrkan hos MSB och står redo för skarpa uppdrag! Då intresset för räddning är stort hos oss tävlar vi även i räddningssök som heter IPO-R ruinsök. Där vi är ute och tävlar både i Sverige och internationellt. Vi har även fått äran att representera Sverige i både lag och individuella VM i ipo-r ruinsök, år 2021 samt 2022. Just nu håller jag även på att utbilda mig till ipo-r domare!

Jag är otroligt stolt att få samarbeta med MIMsafe, då vi har använt deras burar i många år och är otroligt nöjda med allt från komfort till riktig säkerhet. Sen att burarna är både svenska och dessutom närproducerade är extra roligt! För oss är en krocksäker bur en viktig del när vi är ute och åker så pass mycket som vi gör. Då det känns tryggt att veta att hundarna har det så bra och säkert som det bara går! Mina Border collies åker säkert i en MIMsafe VarioCage Dubbel XXL och min Chihuahua åker i en Care2 placerad i baksätet.

Mvh Diana

Ni hittar mig och mina hundar här på Facebook och Instagram.

Diana tillsammans med sin lilla flock.

Macie letar efter människor bland stenmassorna.

En del i ruinsök är att hitta de personer som blivit fast i massorna.

en_GBEnglish (UK)